Website design and development

Internet site services door Inventrix

Als full-service Internetbedrijf verzorgen wij het volledige traject voor bedrijven die een nieuwe website nodig hebben of hun bestaande site willen aanpassen.

U kunt ons dus inschakelen voor activiteiten zoals website ontwerp, bouw, implementatie in uw organisatie. Ook het werk nadat de site live is gegaan zoals het onderhoud, traffic monitoring en Internet marketing kunnen wij voor u verzorgen.

Standaard Content Management Systeem

Inventrix werkt met het Content Management Systeem DotNetNuke. Werken met een standaardpakket heeft vele voordelen. De meeste functionaliteit is al beschikbaar. Voor een eenvoudige site die u wél zelf wilt onderhouden is de doorlooptijd slechts enkele dagen en blijven de kosten dus beperkt.

DotNetNuke

Redenen waarom Inventrix voor DotNetNuke kiest zijn de schaalbaarheid, lage kosten en de vrijwel onbeperkte mogelijkheden en het brede aanbod aan kant-en-klare functionele modules. Lees meer over DotNetNuke

Toch een maatwerk site

Er zijn redenen denkbaar om voor een maatwerk site te kiezen. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Maak gerust uw wensen kenbaar aan ons.